• Menzesz zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Január 11-én kezdtem el a 10 napos Fraxiparine 0.3 ml oldatos injekció kúrát. A menzeszem 20-ra kellett megjönnie, ennek ellenére 16-án már barnás folyást észleltem. Ez az óta sem múlt (25. Szerda) csak hol enyhébb hol erősebb barna volt. 2 napja látom hogy már rózsaszines és néha véres. De továbbra is a barna dominál. Meddig mehet még ez? Lehetséges hogy a Fraxiparine okozza a zavart? Előre is köszönöm!

        Dr. Kiss György válasza a menses témában

        Tisztelt Hölgyem ! Elsősorban, reggeli első vizeletből kérem végezzen el, egy otthoni terhességi tesztet. Amennyiben ez negativ / egy csik/ akkor lehet gondolni a Fraxiparinra és ebben az esetben nem ártana a hüvelyi ultrahang vizsgálat sem. Üdvözlettel: dr. Kiss.


        Kérdés: 2017. január 25., 22:39; Megválaszolva: 2017. február 01., 16:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: