• Lehet bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! 3éve szedek fogamzásgátlót,minden rendben volt eddig vele. Sosem felejtettem el bevenni! Csütörtökön volt szalagavatóm. Este 8órakor vettem be a fogamzásgátló tablettát,de előtte is ittam egy keveset és utána is. Nem szoktam inni,kivételes alkalom volt. Nem történt a gyógyszer bevétele után sem hányás sem hasmenés. Az a gondom,hogy szombaton,tehát 2 napra rá,a bugyimom volt barnás bordós vérzés. Ma is egy pici,ez a második nap hogy van ez a baj. Nem nagy mennyiségben van. Mi lehet a gond? Megfáztam? Tabletta mellett ez természetes? Ilyesmivel egyszer már voltam dokinál,de akkor ugye nem ittam. Akkor azt mondták közti vérzés. Kérem segítsen. Baj van? Köszönöm!

        Dr. Csősz György válasza a vérzés témában

        Nincs baj.


        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György

        Kérdés: 2017. január 22., 15:57; Megválaszolva: 2017. január 24., 18:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: