• Mi lehet a bajom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktorúr! Több mint 3 hete fáj a hasam alúl, szédülök, És hányingerem van. De ez minden napos. Rengeteget eszem és nagyon sokat alszok. Múlt hónapban kétszer volt meg a menstruációm. Ebben a hónapban viszont még nem jött meg . Mi lehet a bajom? Forduljak orvoshoz?

        Dr. Kiss György válasza a menses zavar, alhasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Valószínű semmi nagyobb bajtól nem kell tartania. Az Ön korában még elfogadott, hogy a ciklusok rendszeressége változó lehet. Feltehető, hogy a tapasztalt menstruációs rendellenességnek is ez a magyarázata. Ha a jövőben is előfordul, akkor javaslom a gyermeknőgyógyász vizsgálat elvégzését. Üdvözlettel: dr. Kiss


        Kérdés: 2017. január 21., 04:17; Megválaszolva: 2017. január 24., 09:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: