• Mitől vérzek fogamzásgátló szedése mellett?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Hölgyem! 9 éve Novynette fogamzásgátló tablettát szedek. Újra van párkapcsolatom és a hétvégi együttlétek után, hétfő óta minden reggel kisebb rózsaszín vérzést tapasztalok. Miután beszedem a tablettát, elmúlik. Ebben a hónapban volt, hogy 3-4 óra késéssel vettem be a gyógyszert. Sok stressz is ért, és a táplálkozásom sem normális, mert pl: délben eszem utoljára és azóta nem. (53 kg vagyok)Barnás folyások régebben voltak,de ilyen rózsaszínesre nem emlékszem. Fájni semmim sem fáj. Mit javasol? és mi lehet még az oka? Ha megsérültem volna szeretkezés közben akkor az fájna"? köszönöm előre is, üdvözlettel: Bernadett

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        A panaszát a leírtak alapján feltehetőleg a méhnyak gyulladása okozza. A gyulladás vérbőséggel jár,együttlétkor vérzés jelentkezik,ez észlelhető az azt követő napokban. Gyógyszeres kezelése jön szóba.Keressen fel nőgyógyászati szakrendelést.


        Kérdés: 2017. január 19., 18:51; Megválaszolva: 2017. január 22., 20:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: