• Cukorterhelés és Clostilbegyt

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő / Doktor Úr! Clostilbegyt tablettát kell szednem, továbbá IR gyanú miatt cukorterheléses vizsgálatra fogok menni. A Clostilbegyt tabletta befolyásolhatja a cukorterhelés eredményét? Szükséges szünetet tartani a tablettaszedés és a vizsgálat között? Köszönettel: Boglárka

        Dr. Kiss György válasza a clostilbegyt, IR témában

        Tisztelt Hölgyem ! Célszerü lenne, ha a vizsgálatot a Colstilbegyt tabletta szzedés után végeztetné el. A cukorterhelés anyagcsere állapotot tükröz, a Clostilbegyt pedig elsősorban a peteszkekre hat. Tehát a 2 különböző folyamatot bár, ugyan kimutatható összefüggés nincs közöttük ,jobbnak tünik időben szétválasztani- ha lehetőség van rá. Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2017. január 19., 11:33; Megválaszolva: 2017. január 21., 07:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: