• Mi is történik?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok! Alacsony volt a vérnyomásomhuzamosabb ideje és a vizsgálatok alapján minden redben volt.Dec. 20-án voltam nőgyógyásznál és látott egy 9mm-es petezsákot.Másnap elmentem a laborba terhességi tesztet csináltatni,ami negatív lett.Január 3-án kellett visszamennem az orvoshoz,mert nem jött meg továbbra sem.Ekkor már nem látott semmit az orvos.Viszont se görcsöm,se vérzésem nem volt,ami a vetéléskor előfordul.Január 9-én volt egy kis barnázásom,ez szombatig eltartott,kevés mennyiség volt.Hüvelyi ultrahanggalnem látott semmit.Ismét elküldött az orvos laborba,szintén negatív lett.Mégis fáj az alhasam,és van,hogy be is keményedik a hasam.A vérnyomásom pedig megint alacsony lett. Előre is köszönöm a segítséget!

        Dr. Pétervári László válasza a Nőgyógyászati betegségek témában

        A leírtak alapján a terhesség nem valószínű,azonban vérből beta_HCG laborvizsgálatot tanácsos végezni.Ezzel a terhesség teljesen megállapítható. A terhesség kizárása után az alhasi fájdalom,kivizsgálása és kezelése jön szóba. Emiatt is ismételt nőgyógyászati vizsgálat célszerű. Az alacsony vérnyomás belgyógyászati szakvizsgálatot igényel,egyéb ok hiányában.


        Kérdés: 2017. január 17., 18:04; Megválaszolva: 2017. január 18., 22:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: