• Menstruáció késése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő, Doktor Úr!

        21 éves lány vagyok, 4 hete késik a menstruációm, ám közben voltak arra utaló jelek, hasi görcsök, pár csepp vér,szokásos kellemetlen hangulat. Korábban sose fordult elő ilyen, és érdekelne, hogy okozhatja-e a késést, vagy hát ez esetben már kimaradást a nagyon radikális időjárás?ugye júliusban hol kánikula hol nagy lehülés volt tapasztalható.A terhesség valószínűsége nem túl nagy, mivel védekezésként óvszert mindig alkalmaztunk, és bár tudom hogy nem 100%os,őszintén remélem, hogy a terhesség nem fordulhat elő. Létezik esetleg, hogy valamilyen fertőzésem van,. ami miatt késik, vagy ami gátolta a normális peteérést, Tremészetesen fel fogom keresni minél előb az orvosomat, de addig kérem válaszoljon, nem vagyok túl nyugodt.

        Tisztelettel: V 

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Hölgyem!



         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2009-08-08 21:00:26; Megválaszolva: 2009. augusztus 08., 21:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: