• Menstruáció késése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő, Doktor Úr!

        21 éves lány vagyok, 4 hete késik a menstruációm, ám közben voltak arra utaló jelek, hasi görcsök, pár csepp vér,szokásos kellemetlen hangulat. Korábban sose fordult elő ilyen, és érdekelne, hogy okozhatja-e a késést, vagy hát ez esetben már kimaradást a nagyon radikális időjárás?ugye júliusban hol kánikula hol nagy lehülés volt tapasztalható.A terhesség valószínűsége nem túl nagy, mivel védekezésként óvszert mindig alkalmaztunk, és bár tudom hogy nem 100%os,őszintén remélem, hogy a terhesség nem fordulhat elő. Létezik esetleg, hogy valamilyen fertőzésem van,. ami miatt késik, vagy ami gátolta a normális peteérést, Tremészetesen fel fogom keresni minél előb az orvosomat, de addig kérem válaszoljon, nem vagyok túl nyugodt.

        Tisztelettel: V 

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Hölgyem!



         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-08-08 21:00:26; Megválaszolva: 2009. augusztus 08., 21:00

        Tudjon meg többet: menstruáció késése
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Egyik családtagunk leukémia kezelésére alkalmas gyógyszereket szed, feltételezem, hogy gyógyszeres kemoterápiában részesül. Kisbabát szeretnénk. Biztonságos a vele való érintkezés terhesség alatt? Kicsi fiam...
        Eddig a Roxanelle nevű fogamzásgátlót szedtem (hatóanyagai 3 milligramm drospirenon (nem mikronizált) és 0,02 milligramm etinilösztradiol) és még szedés közben egyszer hánytam, ezért újat vettem be, így az utolsó tabletta már nincs meg. Fel...
        Pár hónapja a nemi szervem belső részén (kis és nagy szemérem ajak) pattanásszerű hólyag jelent meg, amely kb. 2 hét alatt visszahúzódik, vagy mint egy pattanás kinyomható. A hólyagok megjelenése folyamatos, az egyik elmúlik, a másik...
        Tisztelt doktor(no)! Majus 30-an kellett volna megjonnie de ez nem tortent meg. Junius 8-an tunt fel hogy fel vagyok puffadva estenkent, azota is minden este szinte. Habar nem tudok laktoz erzekenysegrol, kihagytam etrendembol a tejet, de nem mult el...
        Kedves doktor úr ! Majus 4.en baratommal pettingeltunk. Miutan elelvezett, a kezem megtoroltem, es utanna egy masikkal magam is kicsit, probaltam azert ovatosan igy is . ( a kezemre kerult a sperma ) azutan a hónap vegen rendesen megjott, altalaban eros...
        Tisztelt Doktor úr! Már majdnem egy éve küzdök különböző hüvelyi fertőzésekkel, mind bakteriális, mind pedig gombás fertőzéssel többször kezeltek. Néhány napja hagytam abba egy fluomizin kúrát, rá pár napra jött a gomba. Bár a...
        Tisztelt Doktor Úr! Korábban írtam már Önnek, azzal kapcsolatban, hogy a párommal gyermeket tervezünk. 11 hónapja próbálkozunk, ezidáig sikertelenül. Elmentem egy egy nőgyógyászhoz, aki hüvelyi ultrahangot végzett nálam, azt mondta, hogy...
        Tisztelt Doktor úr/Doktornő! Felmerült bennem, hogy lehet felelőtlen voltam a legutóbbi együttlétemkor. Az előjáték során, mikor még a lány nem volt kellően izgalmi állapotban, hogy belé tudjak hatolni rendesen, akkor védekezés nélkül,...
        Tisztelt Doktor Úr ! Már több mint egy hónapja erős alhasi fájdalmam van ,nagyon gyakran kell vizeletet ürítenem , és csíp is ,urológián először zinna-tot írtak fel melyet 10 napig szedtem kicsit jobban lettem és már nem volt véres...
        Tisztelt Doktor Úr! Múlt héten a nőgyógyászomhoz fordultam, egyrészt laborleletekkel kontrollra, másrészt mert megjelent egy panaszom, miszerint a hüvelyváladék kellemetlen szagúvá vált. A vizsgálat során kiderült, hogy a legutóbbi...
        Jo napot. A kerdesem az lenne,hogy 3 hete mutotek simplex petefeszek cisztaval es hogy ez vissza nohet ennyi ido alatt? Vagy egyaltalan mennyi ra az esely, hogy ujra vissza no? Nagyon aggodom a mutet helye meg faj (belul), az elso menstruaciom most volt de...
        Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem a következő lenne:tegnap elkezdtem használni egy hormontartalmú fogamzásgátló tapaszt,rendeltetés szerint a menstruáció első napján!Viszont ma már el is távolítottam(egy nap után) ugyanis borzasztó...
        Tisztelt doktor úr! A rák szűrés alkalmával lencsényi polipot láttak a méh nyakon ezért műteni kell az lenne a kérdésem,hogy mivel nehéz fizikai munkát végzek és ha műtét rendben zajlik mennyi idő után térhetek vissza dolgozni? A másik...
        Kedves Doktor Úr! Mellékelve küldöm a leleteimet,legyen kedves megnézni őket,és véleményezni!Mit javasol ezzel a képlettel ami a kismedencémben van? Mi lehet ez daganat? Tünetmentesen mentem el orvoshoz ..hüvelyi ultrahangon vették...
        A fogamzásgátlót nagyjából 2 hónapja szedem, szünetet kellett tartanom egy másik gyógyszer miatt..mert késleltette a barnázást és a menstruáció megjövetelét... 72 órás Ellaone tablettát kaptam, mert a második levél első szemét később...
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Ezelőtt három héttel volt egy terhességmegszakításom. Menstruáció azóta még nem jelentkezett, azonban három napja fáj a derekam, és folyásom is van. Láz nincs. Visszamentem az orvoshoz, aki ultrahangos vizsgálatot is...
        Tisztelt Doktor úr! Az előző vérzésem a nálam normál 6 nap helyett 8 napig tartott. A mostani már eltért az előzőektől,amikor 3 erősebb,majd 3 gyengébb napom volt. Most végig gyengébb volt a vérzés.Már a 10. napon járok,de még mindig van...
        Kedves doktor úr! 3 hete műtöttek Bartholini mirigy gyulladással,felszívodó varrattal varrtak össze a hüvelynyílásomnál.A kérdésem az lenne mennyi idő a varrat felszívódása? Illetve lehet e közösülni már vagy meg kell várjam hogy...
        Tisztelt doktorúr/doktornő! Februárban kimutatták nálam a hpv-t. Az eredményem pap2, a tipizálás Lr6. Kaptam rá kúpokat. Megjelent pár szemölcs is ott lent, de fokozatosan múlnak is el. Erre nem mondott semmit az orvos, viszont azt mondta,...
        Kedves Doktor úr, 3 hete volt laparoszkópos műtétem endometriózis miatt. Kontrollra csak 6 hét múlva kaptam időpontot. Érdeklődnék, hogy műtét után mennyi ideig szükséges a szexuális élettől tartózkodni? Illetve ebben az időszakban csak...