• Lombikbébi

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor úr! Lombik programon veszünk részt férjemmel február 2-án volt a második beültetésem.A férjemnek kevés a spermaszáma. A hcg szintem 511 volt, volt egy nagyon kevés vérzésem, ami az előző beültetés utáni vérzésemhez képest kevés volt. Ultrogestan 3×2, ovitrelle heti fél. Ma voltam ultrahangon az orvosom nem látott terhességet. Azt mondta vagy elment vagy méhen kívüli a terhesség. Az volna a kérdésem ilyen magas számnál ez lehetséges? Hogy mind kellő elmenjen vagy méhen kívüli legyen a terhesség? válaszát előre is köszönöm

        Dr. Kiss György válasza a Lombikbébi témában

        Tisztelt Hölgyem ! Kérem, ismételjék meg a béta HCG vizsgálatot a napokban. Sok mindenre választ adhat. Ultrahang vizsgálatnál a 3-4-ik héten látunk kezdetleges/iniciális/ petezsákot. A szivcső pulzálását a 6. héten. Nem irta,hogy milyen vastag volt a méh nyálkahártya? / 10 mm felett már lehet gyanu a terhességre / Nagyon fontos, hogy most psychésen tartsa Magát ! Persze megértem -nehéz! Üdvözlettel: dr.Kiss.


        Kérdés: 2015. március 24., 12:14; Megválaszolva: 2015. március 24., 15:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktor! Két hete lefeküdtem egy férfival, igaz nem vedekeztünk, azonban ő végig száraz volt( nem tapasztaltam elonedvet, többször is néztem) illetve később orálisan "ment el" azóta semmilyen rosszullétet, émelygést nem tapasztalok,...
        Tisztelt Főorvos úr! Körülbelül 1 hónappal ezelött ìrtam önnek a Nuvaring hüvelygyűrűvel kapcsolatban. Elkezdtem használni, de aurás migrén miatt sajnos abba kell hagynom. Beleket is érintő endometriózis műtétig orvosi javaslatra le kell...
        Jó napot! Azért fordulok önhöz mert császármetszesel szültem a kislányom 7 hónappal ezelőtt. Sajnos azóta nagyon megváltozott a szexuális életünk a párommal mert nekem rettenetesen fáj a közösülés amivel eddig semmi gond nem volt. Voltam...