• Terhes vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        16 éves lány vagyok és májusban voltam utoljára úgy a barátommal hogy megszakítással csináltuk. Június elején hányingerre lettem figyelmes és szúrt a bal oldalon az alhasam bármit csináltam. Elmentem háziorvoshoz, semmit nem kérdezett a szexel kapcsolatban , gyulladást állaított meg. Mondta hogy attól lehet hányingerem. A menzeszem napra pontosan megjött és mennyiségre is rendben volt , 3 tesztet is csináltam összesen, 2-őt menzesz előtt és egyet utána kábé egy héttel és negatívak lettek. Az alhasam meg van duzzadva és jobb oldalt fáj a derekam is, viszont mnost júliusban is rendben volt a menzeszem , semmitől sem vagyok rosszul, hányingerem csak júniusban volt akkor is 1 hétig de szerintem közrejátszott a nagy izgalom is. Eléggé lefogytam a hasamról sokak szerint, nőgyógyászhoz mentem de mivel pont akkor volt meg így nemtudott megvizsgálni, csak egy nővér mondta hogyha már 2x megvolt/ van és nem vagyok rosszul , mellem se nőtt akkor nagy gond nem lehet, és mondták hogy vagy cysta vagy valami más. a mellbimbóm barnult ,bár párom mondja hogy ilyen volt eddig is. A hasamra is ezt mondta. Én sajnos nemtudom mert nem szoktam figyelgetni. Ne eszem rendesen sem már , anyukám panaszkodik is ezért , ja és van egy nagyon rossz fogam a jobb oldalon (!) hátul. Lehetséges még a a terhesség így vagy ne aggódjak? Nagyon félek. Kérem válaszoljon Köszönöm. : egy rémült lány

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        Valóban nem valószínű, hogy terhes, azonban alhasi panaszai miatt nőgyógyászati vizsgálat, hasi ultrahang és vizeletvizsgálat kellene. 

        A rossz fogát is érdemes kezeltetni mihamarabb, mert gócként szerepelhet, és később még okozhat problémát.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-01 13:01:48; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 10:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: