• Terhes vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Nö/Úr! 17 éves vagyok,és a párommal még nem feküdtem le,csak orális szex volt köztünk.Nagyon aggodunk mert a mensesem nem jött meg pár napja mikor itt lett volna az ideje.És azt szeretém megtudni hogy lehetek-e terhes ha gumi nélkül kielégitettem,de sajnos ugy hogy az ö kezére is került váladék de megmosta a kezét,és csak utána elégitett ki engem.Szükségem van a tanácsukra,mert nagyon félek.Elöre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves 17 éves!

        Ha nem volt szexuális aktus (behatolás), nem lehet terhes. A teherbeeséshez a hímivarsejteknek a hüvelybe, annak mélyére kell jutniuk. A menzesz késésének egyéb okai is lehetnek: stressz, gyógyszerszedés, hízás, fogyás stb. Hogy megnyugtassa magát, vegyen egy terhességi tesztet!

        Dr. Jóna Angelika 

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-01 14:59:33; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 10:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: