• fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz hogy a nőgyógyász B3490 vírusos fertőzést talált nálam és hogy ez most milyen fertőzés lehet? Kaptam rá isoprinosine-t amit 3x2 kell bevennem egy hétig majd egy hét szünet aztán újra egy hétig kell szednem. Mivel elötte csinált rákszűrést gondolom abból derült ki. Sajnos nem mondott többet ennél nekem az orvos. Milyen fertőzésem lehet? És ezt továbbadhatom a partneremnek? Egy aggódó 20 éves nő. Válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező!

        A B3490 egy BNO kód, ami általában jelenti azt, hogy vírusfertőzés. Feltehetőleg HPV fertőzésről lehet szó, hiszen arra adnak Isoprinosine nevű immunerősítő gyógyszert. Azonban ezen betegség esetén  -ha erről van szó- lehetőség van védőoltásra is. Mindenképpen meg kellene beszélnie a további teendőket a kezelőorvosával.

        Dr. Jóna Angelika

        Itt olvashat a HPV-ről még a WEBBetegen:

        http://www.webbeteg.hu/cikkek/daganat/1718/mehnyakrak:-hogyan-pusztit-a-hpv?

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-29 09:45:17; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 08:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: