• Zavaros menses

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Címzett! Februárban hagytam abba a fogamzásgátló tabletta szedését. Egy hónap kimaradás után vitaminra váltottam és azóta próbálkozunk a baba fogantatással. A mensesem 38 napra kezdett megjönni, majd a múlt hónapba ki is maradt. Teljesen felborult a hormonrendszerem. Azt szeretném kérdezni, hogy nagy gondot okoz-e a vérzészavar a fogantatás terén? Vagy ez majdnem mindenkinél így van? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Suzy

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Suzy!

        Gyógyszerszedés abbahagyása után gyakori az ilyen jellegű vérzészavar. A háttérben az áll, hogy peteérései még nem rendeződtek. Ez természetesen negatív irányban befoláysolja tervezett teherbeesési szándékát. Ezért azt javaslom, keresse fel orvosát, hogy vérzéseit és peteéréseit gyógyszeresen tudja befyolásolni.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor 




           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-23 19:57:31; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 14:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: