• Mell váladék

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mindig vizsgálom a mellem, de tegnap felfedeztem, hogy nyomásra sötét váladék jött ki belőle. Nagyon megijedtem, mert nem is hallottam még egy ismerősömtől sem hasonló esetet. Nem kell gondolni sok váladékra csak cseppszerűre. Ma többször is vizsgáltam hogy előfordul-e, de délutánra ez a sötétség halványodott. Most már csak az a kérdés, meg kell ijednem, vagy könnyen lehet kezelni ezt az esetet?

        WEBBeteg szakértő válasza a mell váladákozása témában

        Kedves Kérdező!

        A emlőbimbót nem szabad nyomkodni. Onkológiai állomáson lehet a mellváladékot vizsgáltatni.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-21 18:33:02; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 14:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: