• Menstruacion kivuli verzes

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor ur\no! A menstruacios verzesemen kivul is szoktam verezni. Van hogy pecsetelo verzesem van de van h omlik belolem ha elmegyek wcre, de utana nem verzem egy darabig. Aztan megintcsak. A menstruaciom is rendszertelen, mar lassan egy eve ket havonta menzeszelek. Voltam nogyogyasznal azt mondta nincs gond. De ez nem normalis dolog.Nem szedek gyogyszert. Mit tancsol ?

        Dr. Szalóczy Péter válasza a vérzészavar témában

        Kedves Kérdező! Jelenleg ingatag hormonális háttér hibáját a legegyszerűbben legalább 3 havi korszerű hormonális fogamzásgátló menetrend oldaná meg, egyuttal fogamzásgátlást is jelentene.Ezzel a botladozó jelen saját rendszerét átmenetileg kiiktatja, majd bármikori abbahagyása után erélyesen, rendesen beindulhat.A gyógyszerrel az erős vagy gyakori vérzése vasvesztését és kialakulható vérszegénységét is megszüntetné.


        Kérdés: 2013. július 15., 09:48; Megválaszolva: 2013. július 16., 07:09

        Kövess minket a facebookon!
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! A következőkben szeretném kérni a segítségét, véleményét.Tavalyi évben nyáron volt egy konizációs műtétem P4 Cin III. eredmény miatt. Sajnos nem sikerült ép széllel kimetszeni a kóros részt. Ismételt...
        Tisztelt Dr.Úr. A következő lenne a kérdésem.5napja késik a menstruációm (rendszeres,30napos ciklusok)Tegnapi nap csináltam egy tesztet Clear Blue,ami pozítív eredményt mutatott 2-3hetes értékkel.Március hónapban volt egy 03.05. 03.12 03.20....