• mestruácio

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jo napot kivánok én szeretnék tanácsot kérni 2013 04 15 mestruáciom volt rendesen 5 napig ebbe a honapba májusba pedig 13 án volt vérzésem de csak 2 napig nem ugy ahogy eddig szokot lenni nagyon görcsöltem utána 2 napig pecsételésem nagyon pici és nem értem hogy ez mért volt igy ma reggel pedig szintelen vizes folyásom van a hasam fáj hányingerem van minimálisan a hasam puffad egész nap nagyon fáj a hasam alja csináltam egy hete terheségi tesztet negativot mutatot fáj a derekam is nem tudom mi lehet ez van egy 2 éves kislányom szoptatom még a melem nem fáj kérem a tanácsát köszönöm

        Dr. Törő Bálint válasza a alhasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Nagy bajban vagyok az Ön és az ehhez hasonló levelekkel. Leírja a tüneteit és várja, hogy ezekből nőgyógyászati betegségét megállapítsam. Ilyenre én nem vállalkozhatom. Hiányos a kórelőzmény,nincs alkalmam nőgyógyászati vizsgálatot végezni-így véleményt nem tudok mondani. Egyetlen tanácsom lehet: keressen fel nőgyógyász szakorvost! Üdvözlettel: Dr. Törő Bálint


        Dr. Törő Bálint
        Szülész-nőgyógyász

        Dr. Törő Bálint

        Kérdés: 2013. május 24., 17:10; Megválaszolva: 2013. május 26., 11:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: