• Isoprinosine

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Magas kockázatú HPV gyanút diagnosztizáltak nálam amire Isoprinosine gyógyszert írtak fel amit 2 hétig napi 3*2 tablettát kell szednem,majd két hét szünet és két hét ilyen adagban való szedés 3 hónapig! Nagyon sok negatív véleményt hallottam erről az immunerősítőről!Érdeklődnék a Doktor Úr véleményére! Válaszát előre is köszönöm! Renáta

        Dr. Pétervári László válasza a isoprinosine témában

        Az immunrendszer védekezőképességének fokozására szolgáló gyógyszer.Ezáltal a vírus elleni védekezés fokozódik. A gyógyszer kúra után ismételt vizsgálat tanácsos a HPV vírusra. Negatív vélemény nem tudom mi volt,ez a készítmény egy kezelési lehetőség.


        Kérdés: 2013. március 19., 19:40; Megválaszolva: 2013. március 22., 23:22

        Kövess minket a facebookon!
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! A következőkben szeretném kérni a segítségét, véleményét.Tavalyi évben nyáron volt egy konizációs műtétem P4 Cin III. eredmény miatt. Sajnos nem sikerült ép széllel kimetszeni a kóros részt. Ismételt...
        Tisztelt Szakértő! Férjemmel már nagyon szeretnénk még egy kisbabát.Az elmúlt napokban azonban találtam valami aggasztót.Azonnal felhívtam a nőgyógyászomat,aki az elmondott panaszaim alapján méhsüllyedést állapított meg.Fekvő helyzetben...