• 50 ev felett

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor Elmultam 53 eves, menstruaciom januar ota nem volt, van e esely arra hogy ha nem vedekezem teherbe eshetek? Szivelyes valaszat elore is koszonom Tisztelettel Edit

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Edit!

        Akár több hónap eltelte után is előfordulhat menstuáció, így az esély, bár egyre kisebb, de mégis megvan a teherbeesésre.
        A perimenopausa (a menopausa körüli időszak) néhány év is lehet, amíg rendszertelenné válik a vérzés. Kórosnak tekintjük azt a vérzést, ami az utolsó vérzés után több, mint egy év eltelte után jelentkezik.


        Dr. Farkas Ágnes, szülész-nőgyógyász rezidens

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-21 10:00:44; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 12:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó