• Közti vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr! 26 éves nő vagyok, a párommal pár hónapja elterveztük, hogy gyereket szeretnénk. Eddig még nem jött össze. Menstruációmmal minden rendben van,nagyon ritkán a ciklus közepén enyhe vérzésem van. Mi lehet ennek az oka?

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        A ciklus közepén jelentkező vérzés nem kóros jelenség, peteéréssel, vagy épp ellenkezőleg, annak elmaradásával kapcsolatos hormonális változások idézik elő leggyakrabban. Amennyiben 1 év alatt sem jön össze terhesség, akkor érdemes elkezdeni vizsgálódni.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor 


         

           
         
         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-17 22:30:12; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 11:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: