• Mi az oka?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        6napos kesesel jott meg a menstruaciom pedig amugy rendszeres 28napra jon es kb 4v5napot tart.mi lehet az oka.fogamzas gatlot nem szedtem soha. csak most 5napig nistatin nevu tablettat,esetleg attol?vagy a huvely gomba fertozes miatt is keshet?elore is koszonom

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Tisztelt Hölgyem!
         
        A nők nagyrészének az életében előfordul, hogy a menstruációja késik. Ennek rengeteg oka lehet, akár egy egy feszültséggel teli időszak, akár gyógyszerszedés, akár terhesség. Ha felmerül a terhesség lehetősége, végezzen egy terhességi tesztet, egyéb teendő nincs. Ha ismétlődne a kérdés egy rutin vizsgálatra is el lehet menni. Jelenleg aggodalomra nincs oka.

        Dr. Farkas Ágnes, szülész-nőgyógyász rezidens


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-16 11:34:38; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 08:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: