• myoma uteri

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur, Doktor No! 30 eves vagyok es a ferjemmel a kozeljovoben szeretnenk babat. 2 honappal ezelott voltam egy rutin has es kismedence UH vizsgalaton. A vizsgalat kimutatta hogy myoma uteri gyanus vagyok. A leleten ez van " Az uterus atlagos nagysagu, retroflectalt helyzetu. A cervix-corpus hataron dorsalisan 15x16 mm atmeroju, echodus solid keplet abrazolodik ". Ennek ellenere semmilyen fajdalmam nincs. Az lenne a kerdesem hogy ez a diagnozus pontosan mit jelent, mennyire komoly a baj es kihordhato -e egy baba. Koszonom a valaszat.

        Dr. Boros Miklós válasza a myoma témában

        Kedves Kérdező!Nőgyógy.UH-val pontosan meg kell mérni a myoma nagyságát és elhelyezkedését.Ha a myoma a méh üregét nem érinti,akkor teherbe lehet esni ilyen nagyság esetén.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. április 02., 01:15; Megválaszolva: 2012. április 03., 10:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó napot kívánok! Olyan kérdésem lenne, hogy engem 2017.11.08-án műtöttek endo-val.. És tegnap már haza is engedtek a kórhazbol.. Kaptam egy hormon tartalmú gyógyszert aminek a neve: Visanne 2mg-os Azt szeretném megkérdezni hogy mikor szabad...