• Menses

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Nő! Tisztelt Doktor Úr! Áprilisban kimaradt a mensesem, addig pontos volt. Voltam nőgyógyásznál megvizsgált, ultrahang. Azt mondta nincs semmi, semmi nyoma, hogy kimaradt volna. Íratattam fel fogamzásgátlót, Lyndynette20 irt fel. Júniusban a mensesem első napján be is vettem az elsőt, másnap nem is volt vérzésem. Két napja bevettem az utolsót, de még nem jött meg, mi lehet az oka? A tünetek megvannak, de sehol semmi. Előre is köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        Szerintem semmi baj nincs. Lehet, hogy meg fog jönni a vérzése, az biztos, hogy más jellegű lesz a gyóygszer szedése alatt a vérzése mint volt. De az is lehet, hogy nem fog megjönni a vérzése a 7 nap szünet alatt. Semmi baj nincs akkor sem. Szerintem megnyugodhat, mert minden rendben van a menstruáció megváltozása esetleg egy két vérzés kimaradása a gyógyszer szedése alatt előfordulhat.



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-13 17:43:02; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 07:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó