• Orgametril

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Ismételten nagyon köszönöm vállaszát, pénteken felkerestem egy nögyogyászati rendelöt ahol megvizsgáltak és mindent rendben találtak, a mensi szerü vérzés akkor este volt mikor irtam magának másnap megint hasonlo mint az elötte napokban, azt javasolták hogy az orgametrilt emeljem napi egy szemmel 5napig, most szombat reggel megint erösseb darabos vérzés szerüség volt, ez mitöl lehet ez ha tudna valamit erre mondani?! Meddig tarthat ez mert már 12napja van hol enyhe amire azt mondta az orvos hogy barnás rozsaszines ami állitolag nem gond, hol meg erösseb? A barnás rozsaszines az tényleg nem gond? Elnézést a sok kérdésért! Amugy Ön pesten rendel? Vállaszait elöre is köszönöm! Üdvözlettel: Némethné Előzmény: http://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/nogyogyaszat/104474

        Dr. Pétervári László válasza a vérzészavar témában



        Kérdés: 2012. február 04., 08:12; Megválaszolva: 2012. február 05., 14:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: