• Gyermekem lesz vajon valaha????

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor!! én azt szeretném megkérdezni Öntől, ma voltam ultrahangon, vérvételen, mert immár 6hete vérezgetek, de rendes menstrucióm, már régen volt, hogy a papirra azt irták több kicsi petesejt, tehát nincs domináns, ami segítené a teherbe esést.Ettől még lehetek én valaha terhes??? Ön szerint mekkora esélyem lehet a terhességre???Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a teherbeesés témában

        Kedves Kérdező,

        Persze, hogy lehet terhes. Az UH csak azt mutatja, hogy jelenleg nincs peteérése. A következő hónapban pedig lehet. Ne aggódjon, ez nem jelenti azt, hogy nem lehet terhes.

        Üdvözlettel: Dr. Juhász A. Gábor



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-10 22:43:58; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 14:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: