• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő! Több éve (3) szedem a Yadine fogamzásgátló tablettát. Az utóbbi időben alig kívánom a szexet. Mivel tudok javítani a helyzeten? Az orvosom azt mondta amikor felírta, hogy ma (3 éve) ez a legjobb fogamzásgátló tabletta. Lehet, hogy ma már van jobb is?

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában


        Kedves Kérdező!

        Szerintem másik gyógyszerrel kellene próbálkoznia, mivel az nem jó fogamzásgátló hatás, hogy nem is szexszel, mert nincs miért, mivel nem kívánja. Tehát meg kell próbálni egy másik készítményt, amivel minden bizonnyal minden rendben lesz. Esetleg azt is lehet, hogy szünetet tart egy pár hónapra a Yadine szedéssel.



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-13 17:36:21; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 14:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: