• Csomó a mellben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő! Nemrég írtam önöknek,de van valami ami még eléggé aggaszt. Vasárnap múlt egy hete,hogy fekvő helyzetben kitapintottam egy pici csomót a mellemben,másnap reggel az orvos alaposan átnyomkodott,és azt mondta,hogy elmozdíthaó,puha. Új fogamzásgátlót szedek,és ettől mirigyesek nagyon a melleim,gyakran fájnak,ő is ennek tulajdonította,de azért csütörtökön voltam ultrahangon,és a radiológus főorvos szerint,aki nagyon alapsan átnézte a csomónál és alapjában véve mindkét mellem,nyirokcsomókat is. Azt mondta,hogy szerinte nem kell mammográfia.A lapon is az áll,hogy : "Mirigyes amlőkben kórós elváltozást nem találtam" Nyugodt lehetek effelől,vagy kellene röntgen is? Mennyi időközönként ajánlatos ellenőrizteteni Uh-al? Válaszát előre is köszönöm! Julianna ,22

        WEBBeteg szakértő válasza a csomó a mellben témában

        Tisztelt Julianna!

        Nyugodjon meg, jelenleg nem szükséges egyéb vizsgálat, valószínűleg az új gyógyszertől van. A következő hónapban ismét ellenőrizheti, esetleg orvosát is megkérheti, hogy vizsgálja meg, nem-e változott a csomó, illetve ott van-e még.
         
        Dr. Farkas Ágnes, szülész-nőgyógyász rezidens


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-13 10:31:50; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 14:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: