• oligomenorrhoea k.m.n

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DoktorNő/Úr, Menstruációs zavaraim vannak ami azt takarja hogy általában három havonta jön meg a menstruációm, akkor is csak pár csepp van 4-5 napig. A Nőgyógyászom javaslatára a menstruáció 3. 13. 23. napján vérvételt csinálunk. túl vagyok az elsőn. 3. napon ezek az értékek lettek. A nőgyógyászom most szabin van és jövöhéten pénteken tudnék menni hozzá. Addig nem szeretnék idegeskedni mi lehet ez az eredmény. LH. 11,26 * ( 1,24-8,20) FSH 6,13 (1,27-19,26) Prolaktin 169,4 (56,0-278,4) Ösztradiol 189,2 * (0,0-172,5) Progeszteron 3,2 (0,5-6,6) Tesztoszteron 1,8 * ( 6,1 -27,1) Érdeklődnék ezek mit jelentenek az én esetemben menstruáció alatt. Várom gyors válaszukat .Köszönettel: Balogh Zita

        Dr. Pétervári László válasza a oligomenorrhoea témában

        A további hormonvizsgálati eredményekre is szükség van.A leletben a csillaggal jelöltek eltérnek a normál értéktől. LH magas azt jelenti,hogy a petefészek működése nem megfelelő.A ciklus 23.napján vizsgált progeszteron hormon eredménye még szükséges. Ennek az ismeretében lehet az okot megmondani.


        Kérdés: 2011. december 22., 18:42; Megválaszolva: 2011. december 23., 21:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: