• mehnyakrakszures eredmeny

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur / No ! Elnezest, hogy ekezet nelkul irok, de Angliaban elek. Abban szeretnek segitseget kerni, hogy a mehnyakrakszures eredmenyet nem igazan tudom ertelmezni. Nem olyan mint otthon, csak egy levelet kaptam amin se az nincs feltuntetve hogy negativ sem az hogy pozitiv. annyit irnak hogy boarderline changes , es hogy ez sok esetben elofordul es magatol gyogyul, de hogy ez mit jelent pontosan arrol semmi. Meg tudna nekem mondani, hogy aggodnom kellene e emiatt illetve, hogy mit is jelent ez pontosan? Valaszat elore is koszonom

        Dr. Csuth Ágnes válasza a rákszűrés témában

        Kedves Hölgyem! Az alábbi oldalon megtalálja, hogy mi a teendő ezzel a lelettel: http://cancerhelp.cancerresearchuk.org/type/cervical-cancer/about/cervical-cancer-screening 6 hónap múlva kontroll javasolt, illetve érdemes elvégezni a HPV tipizálást, ha magas rizikójú HPV törzsek igazolódnak, ismételt vizsgálat szükséges.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. december 19., 16:13; Megválaszolva: 2011. december 20., 10:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: