• Terhesség vagy egyéb probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jelenleg család anyuka vagyok. Van egy 1 éves kislányom. A férjemmel szeretnénk még egy gyereket. A kérdésem az lenne Mi lehet a gond??? Ha szinte mindennap hányingerem van, de csak undort keltő szagokra (majd nem hogy nem tudom kicserélni a lányom pelusát, pedig eddig nem volt gond).Egy kicsit fáj a mellem. és Néha a hasam is görcsöl. Ezek a tünetek már kb 3hete "kínoznak" szerencsére nem állandóan és az utóbbi időben legszívesebben csak aludnék. 2010 áprilisában derült ki, hogy terhes vagyok az első gyermekünkkel. Érzékenyek voltak a melleim, görcsölt a hasam és elmaradt a havi vérzésem is. Elég egyértelmű volt a terhesség jelenléte. A szülésnél semmi gond nem volt normál szülésem volt, a kislányom Viki teljesen egészségesen született meg. Mikor megszületett és ide adték még a fejét is megfordította. A mestruációm azóta sem ált vissza. A kislányom egyedül nevelem a férjem sokat dolgozik, sajnos a családtól elszakadva más országban élünk, így ők sem tudnak segíteni. A kérdesem az lenne reménykedhetünk-e benne, hogy megint terhes vagyok vagy csak a kimerültség okozza a tüneteket valami egyéb probléma van? Ha akkor mire gondoljak.

        Dr. Boros Miklós válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező!Terhességi teszttel választ kaphat kérdésére.A leírt panaszok mögött belgyógyászati eltérés is lehet,ezért nőgyógyászati és belgyógyászati vizsgálatot is javasolok.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. december 18., 13:01; Megválaszolva: 2011. december 20., 06:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: