• Mit csináljak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Körülbelül 13-14 éves lehettem amikor kezdődött az egész. Arra figyeltem fel hogy folyásom van persze nem tudtam mi az tanácstalan voltam cikinek éreztem ezért nem szóltam róla senkinek. Tűrtem tűrtem hátha elmúlik vagy valami de csak nem akart végül szóltam édesanyámnak és 2008-ban rászántam magam hogy elmenjek nőgyógyászhoz. Kicsit féltem mert még sose voltam nőgyógyásznál előtte. Kérdezte mi a panasz mondtam neki menstruációm se volt még. az orvos megállapította hogy gomás fluor Pimafucort krémet írt rá fel. Diagnózisa:a szeméremtest heveny gyulladása primer amenorrhoea Azután elküldött még egy vizsgálatra megnevezve: kismedence transabdominalis UH vizsgálatra aztán itt nem találtak eltérést. Hazamentem használtam a krémet de nem használt. El voltam keseredve nem akartam visszamenni a nőgyógyászatra. Nem is mentem végül. Vettem a gyógyszertárban vény nélkül kapható canesten kombit de ez sem használt. Háziorvoshoz is elmentem ő is a canestent ajánlotta persze nem használt. Aztán 2010-ben megint rászántam magam hogy elmenjek nőgyógyászhoz mert közben összeszedtem valami gyulladást ami tűrhetetlen volt nagyon fájt. Elmondtam a panaszaimat és hogy mi történt 2008-ban. válaszoltam a kérdéseire menstruációm ekkor már jelentkezett és még szűz vagyok. Erre írt nekem fel Klion D-100 hüvelytablettát és Mikogal 10mg krémet. Már reménykedtem hogy használ mindjárt ahogy megkaptam a receptet ki is váltottam. Azonban csak a gyulladás szűnt meg. A gombásodás megmaradt. Ekkor megint elkeseredtem hogy hogy lehetek ennyire szerencsétlen de nem mentem vissza. Aztán most ott tartok hogy vettem intim zuhanyt. Hallottam róla jót rosszat de már egyszerűen nem tudom mit kezdjek ez mégis több mint a semmi. Persze ettől sem múlik el csak egy darabig jobb a közérzetem. Lehet hogy buta vagyok mert nem jártam folyamatosan nőgyógyászhoz de számomra nagyon kellemetlen a helyzet. Mit csináljak hogy végre megszűnjön ez az egész? Előre is köszönöm a választ

        Dr. Pétervári László válasza a nőgyógyászati panasz témában

        Problémája miatt nőgyógyászati szakvizsgálat tanácsos. A helyileg alkalmazott kezelés nem elég,szájon át szedhető gyulladás és gomba kezelésre lehet szüksége.


        Kérdés: 2011. december 16., 13:46; Megválaszolva: 2011. december 19., 13:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: