• gyermekvárás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! 40 éves vagyok és a második férjemmel egy éve próbálunk egy kisbabát összehozni. Előző házasságomból van három gyermekem, akik természetes úton fogantak. Rendszeres 28 napos menstruációm van. Az első két nap csak barnás pecsételgetés, a következő három nap nagyon erős vérzés és az utolső két nap is csak vérezgetés. Voltam nőgyogyásznál aki azt mondta, hogy várjunk még egy fél évet, de én úgy érzem nagyon ketyeg az óra és nekünk nincs annyi időnk, hogy várjunk. Merre induljunk, mit tud javasolni? Köszönettel várom válaszát.

        Dr. Pétervári László válasza a teherbe esés témában

        A leírtak alapján nem biztos,hogy van peteérése. Tanácsos hormon vizsgálatot végezni a ciklus 21-23.napján. Nőgyógyászati szakrendelést keressen fel.


        Kérdés: 2011. december 12., 22:29; Megválaszolva: 2011. december 13., 23:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: