• Milyen betegség lehet a menses kimaradása?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Már egy éve vannak problémák a mensesemmel.Vagy töbször jön meg 1 hoban vagy meg se jön.Az elmult pár hoban olyan tüneteim vannak mintha a változo korba lépnék.Van 5 gyermekem és most 2011.08.28-án volt utoljára mensesem.4 Terhes tesztet csináltam de egyik sem mutatja hogy az lennék.Lehet ez valami komolyabb betegség jele is??Válaszát köszönöm:

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vérzészavar témában

        A probléma oka legtöbbször funkcionális, azaz hormonális problémák okozzák, de a pontos ok csak vizsgálattal deríthető ki, ezért nőgyógyászati szakrendleés felkeresésée javasolt, addig is vezessen ciklusnaptárat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. december 12., 18:00; Megválaszolva: 2011. december 13., 12:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: