• Problema vagy enyhe irritacio?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor! Panasszal es kerdessel fordulnek Onhoz. Meg tavasszal volt egy gombas fertozesem es a nyar kozepe fele pedig e-coli bakteriumot talaltak. Elotte soha nem voltak ilyen problemaim. Honapok ota igyekeztem nagyon odafigyelni, hogy ne szedjek ossze semmilyen betegseget, huvelyflora erosito kapszulakat szedek, amit a nogyogyaszom ajanlott, nem szedek antibiotikumot, a higieniara is meg jobban odafigyelek, habar ezzel elotte sem volt problema. Idonkent hasznalok intim mosakodot, azt hallottam, hogy ez jot tesz. Az utobbi egy hetben azonban azt vettem eszre, hogy enyhen piros a huvelybemenet kornyeke es talan nagyon enyhe kellemetlen erzesem is van, de ez nem folyamatos, csak neha erzem. Ezen kivul semmi panaszom nincs, se erosebb valadekozas, semmi. Ezek a tunetek is csak enyhek. Kulfoldi tartozkodas miatt most nem all modomban elmenni a nogyogyaszhoz, ezert fordulok Onhoz, azzal a kerdessel, hogy mit ajanl.Mit gondol, lehet ez valami komolyabb problema, vagy csupan enyhe irritacio, ami magatol elmulik?

        Dr. Herman Tünde válasza a hüvelyi fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Mindenképpen szükséges lenne nőgyógyászati vizsgálat a fertőzés diagnosztizálásához!


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. december 07., 22:37; Megválaszolva: 2011. december 12., 20:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: