• Tisztelt Címzett!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tegnap délután csináltam egy terhességi tesztet. Eszméletlenül halvány volt a második csík. A mensesem elmaradt (2 hét), de fáj a hasam. Majd pár nap múlva megismétlem a tesztet, de mennyi a valószínüsége, hogy gyermeket várok?

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Tisztelt Hölgyem!

        A vérzéskimaradás utalhat arra, hogy terhes, és megjelent a második csík is a teszten. 1 hét múlva csináljon még egy terhességi tesztet, és forduljon nőgyógyászhoz, hogy egy UH vizsgálattal biztosabbat mondjanak.

        Dr. Farkas Ágnes szülész-nőgyógyász rezidens


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-07-10 01:03:14; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 14:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: