• Hüvelysorvadás tünete lehet-e a nemi érintkezés közben jelentkező vérzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor! 5 évvel ezelőtt estem át méhnyakrák miatti méheltávolításon(a petefészkek megmaradtak). Sugárkezelést kaptam a műtét után.Az elmúlt öt évben tünet és panaszmentes voltam. Mivel társ nélkül élek, a szexuális érintkezéseim igencsak megritkultak. Az utóbbi aktus során azonban észrevettem, hogy vérzek(a közösülés bizonyos fokú fájdalommal is járt). A közösülés után már nem volt vérzés, de még másnap is látható volt egy kis rózsaszín folt a betéten. A kérdésem az, hogy a hüvelysorvadás miatt előfordulhat-e vérzés közösülés során, vagy kezdjek megijedni, hogy esetleg a rák kiújult? Köszönöm a válaszát!

        Dr. Pétervári László válasza a vérzés, szexuális aktus témában

        Vérzés pontos okát szakorvosi vizsgálaton lehet megállapítani.Tanácsos felkeresni nőgyógyászt!


        Kérdés: 2011. december 07., 10:04; Megválaszolva: 2011. december 11., 22:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: