• Mennyi ideig tarthat a vérzésem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2011.októberében nőgyógyászati műtétem volt/egészségügyi kaparás/,aminek a diagnózisa:hyperplasia simlex endometrii.Hat hónapig a Norculut szedését javasolta az orvosom.Már két hete szedem,és a vérzésem nem múlik.Igaz,nagyon kevés és barnás színű,de folyamatos.A kérdésem,hogy meddig szabad véreznem a gyógyszer mellett,és várható-e a javulás? Normális-e ha enyhén fáj a hasam alsó része? Előre is köszönöm a válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Kedves Kérdező!A gyógyszer a szövettan alapján indokolt.Keresse fel kezelőorvosát mert lehet,hogy a dózis emelése szükséges.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. december 06., 14:41; Megválaszolva: 2011. december 08., 08:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó