• terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/úr! Júniusban abbahagytam a fogamzásgátló szedését.Azóta pontosan 28 napra mindig megjött a menstruációm. Azóta a párommal óvszerrel védekezünk. Legutóbbi menzeszem október 31-én pontosan jelentkezett. November 17-én együtt voltunk a párommal és óvszer nélkül kb. egy percig belém hatolt, tudom ettől teherbe eshetek, mert az előváladékban is lehetnek hímivarsejtek. A lényeg, hogy november 28-án kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Ma este csináltam egy Expect tesztet, ami negatív lett. Amikor megjön az alhasi tájékon mindig kicsit megduzzad, most is így volt, de nem jött meg és bal oldalon pici szúró fájdalmat is éreztem. A melleimet is kicsit duzzadtabbnak érzem. Lehetséges, hogy terhes vagyok csak a teszt nem mutatta ki? Mikor érdemes újra tesztet csinálnom és milyet? Nem vagyok megijedve, még örülnénk is a babának, éppen most fogok államvizsgázni is :) Inkább az aggaszt ha nem vagyok terhes akkor mi lehet annak az oka, hogy nem jött meg??? Semmilyen panaszom nincs, nincs folyásom nem görcsölök semmi ilyesmi. Annyi h néhány napja kicsit be van gyulladva a torkom. Hőemelkedésem volt 37,2 és szinte egfolytában (de nem vagyok egy belázasodós típus, legtöbbször hőemelkedésem sincs). Olvastam h a hőemelkedés a terhesség jele is lehet, de nem tudom eldönteni. Várom válaszát :)

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        KEdves Kérdező! A menses késésnek számos oka lehet, nemcsak a terhesség. Okozhatja hormonális ok, stressz, belgyógyászati ok, fogyókúra, ciszta, stb. A tesztet ismételje meg három nap múlva, és friss teszttel keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. december 01., 21:31; Megválaszolva: 2011. december 05., 13:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: