• Hólyagsérv méheltávolítás után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr! ! 4 hete vették ki a méhemet, felvarrták a petefészkeket, a hüvelyt és a hólyagot. Múlt héten vettem észre, hogy a hólyagom ismét be van türemkedve a hüvelyembe. Beszéltem a nőgyógyásszal telefonon aki műtött és azt mondta, ha vissza megyek kontrollra megbeszéljük, hogy mikor műti meg a hólyagot ismét. Szeretném megkérdezni, hogy megint akkora vágással jár ez a műtét, mint amikor kivették a méhemet? A másik kérdésem az lenne, hogy kérhetem-e, hogy hálóbeültetéssel végezzék el a műtétet? Nem szeretném, ha többször is előfordulna ez a probléma, és több műtétre kerüljön sor. Válaszát előre is köszönöm.Klári.

        WEBBeteg szakértő válasza a hólyagsérv témában

        Az úgynevezett süllyedéses tünetcsoport gyakran előfordul.Több megoldási lehetőség van,ennek kiválasztását beszélje meg orvosával.Létezik hüvelyi és hasi műtétes megoldás. Négy hét még nagyon rövid idő a műtét után a megitélésére.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. november 29., 13:58; Megválaszolva: 2011. december 01., 16:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: