• Meg tortenhet vajon?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves doktor! en egy 46 eves no vagyok. az en panaszom hogy 2 honapig volt verzesem 2 honapig nem volt. csinaltam tobb terhesegi tesztet de az negativ lett. Elmentem egy doktorhez mert feltem hogy terhes vagyok, de az orvos azt mondta hogy joindulatu fibromam van. O ezel indokolta a verzes kimaradasat.DE en tobb notol halotam hogy aszt mondta neki az orvos hogy daganatja van es kozban terhes volt. nos azota nagyon megvagyok ijedve mert felek hogy terhes lehetek. vagy elofordulhat hogy elakar hagyni a verzesem?Vagy ez a verzes kimaradas lehet a fibroma tunetei? nagyon szepen kerem ha tud valaszoljon vagy irja meg a velemenyet! elore is koszonom es varom a valaszat!

        Dr. Pétervári László válasza a vérzészavar témában

        Terhességi tesztet kell végezni,gyógyszertárban kapható!Pozitív esetben terhesség,negatív esetben lehet változókori tünet.Ha fél évig kimarad a vérzés és nem terhes,akkor az a változó kor. Inkább myomáról van szó ,ez csak szakvizsgálattal dönthető el,


        Kérdés: 2011. november 27., 14:04; Megválaszolva: 2011. november 28., 16:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: