• mi lehet a baj? Vérzészavar és babatervezés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr úr/nő! Akérdésem a következő november 9-én megjött a menzeszem 12-én elmúlt és 20-a körül elkezdett nagyon fájni a hasam alatt és a melleim is nagyon fájnak azóta a hasfájás egy kicsit javult de a melleim még mindig fájnak elöször olyan volt mindhamegint mensttuálni akartam de azon a hétfön barna folyásom isvolt ami kb 2napig volt de az szeréntemazért mert elötte megfáztam egy kicsit ami azóta elmult nem tudom hogy mi lehet a baj de a nögyógyász aki hez járok nem alapossan vizsgál meg ön szerint mi lehet a baj ?Még egy kérdéssel fordulnék önhöz hogy már tervezzük a babát de nem akar össze jönni már kb 2éve már voltam dokinál azt mondta hogy majd jön ha jönni akar ön szerint mi lehet a gond tudom már elég sokmindent halottam de már lemondtam róla.Válaszát nagyon várom és köszönöm szépen!!

        Dr. Pétervári László válasza a vérzészavar témában

        Kérdésére nőgyógyászati vizsgálat nélkül nem tudok válaszolni.Keressen fel nőgyógyászati szakrendelést!Lehet gyulladás!? Ön még fiatal ,gyermekvállalás kérdésében vizsgálatokra van szükség.Ezért meddőségi szakrendelés felkeresése javasolt.!


        Kérdés: 2011. november 25., 21:20; Megválaszolva: 2011. november 28., 16:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: