• meddőségi kezelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! A 3. sikertelen inszeminációt követően egy petefészek működését vizsgáló vérvételt kért a kezelő orvosom. Az eredmények értékelésében szeretném kérni az Ön véleményét. Ezek az értékek kizárják a további inszeminációk sikerességét? Inhibin B: 44,8- Referencia érték: 25,0-325,0 Anti-müllerian horm: 0,3- Referencia érték: 0,2-14,6 Egyéb info: - normál mennyiségű, minőségű tüsző - tüszőérés és repedés rendben - a hormon stimulációk során rosszullétek, tartós hasfájások, fájdalmas menstruáció - gyógyszeresen kezelt pajzsmirigy alulműködés és inzulin rezisztencia, PCT teszt pozitív - más egyébre utaló nyomot nem találtak Köszönettel:

        Dr. Vereczkey Attila válasza a lombikprogram témában

        Tisztelt Asszonyom! Az ön által megadott hormonértékek a normál tartományban vannak ugyan, de az alacsony értékhez közel, ami azt jelenti, hogy petefészkei jelenleg még jól működhetnek, de tartalék kapacitásuk kimerülőben van. Javaslom, az inszeminációkat követően, mihamarabb térjenek át a hatékonyabb lombikbébi kezelésre, még addig, amíg a petefészkei megfelelően működnek, azaz amíg a hormonértékek a normál tartományban vannak. Üdvözlettel, Dr. Vereczkey Attila


        Dr. Vereczkey Attila
        Meddőségi specialista

        Dr. Vereczkey Attila

        Kérdés: 2011. november 21., 17:54; Megválaszolva: 2011. december 01., 14:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: