• Lehetséges-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nőgyógyászati vizsgálat után az orvos felírt Klion D 100 kúpot. A 10 napos kúra után menstruálnom kellett volna, de most már több mint egy hete késik. Félek, hogy esetleg előtte teherbe estem, pedig az van a tájékoztatóba írva, hogy az első három hónapban nem lehet alkalmazni ezt a gyógyszert! Vagy esetleg a gyógyszer miatt késhet a menstruáció? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        Kedves Kérdező! Számos dolog miatt késhet a menstruáció, akár a stressz, akár egy fertőzés, akár hormonális probléma és terhesség is állhat a háttérben. A pontos ok csak vizsgálattal igazolható, friss teszttel keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 21., 09:57; Megválaszolva: 2011. november 22., 10:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: