• bizonytalanság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A bőrproblémáim miatt felkerestem a nőgyógyászom, aki hormonvizsgálatra küldött a ciklusom 22. napján, aminek az eredménye a következő lett.E2:163 ng/l,FSH:2,31iu/l,LH:2,22iu/l,Prolactin:14,38ug/l,Progeszteron:17,83 ug/l,Tesztoszteron:2,16 nmol/l,DHEA-S:19,350. A kérdésem az lenne, hogy Ön szerint milyenek az esélyek ha most gyermeket szeretnék? Azért szeretném tudni, mert az orvosom Diane35-öt írt nekem amit abba kellett hagynom a mellékhatásai miatt szeretnék valamilyen homeopátiás szert kipróbálni. Kérem legyen szives segítsen megérteni a leletemet, mert az orvosom semmit nem mondott ezzel kapcsolatban. És még az szeretném kérdezni, hogy esetemben a bőrproblémákon segíthet-e valamilyen természetes dht-blokkoló pl:fűrészpálma kivonat, vagy inkább térjek vissza a korábban már bevált gestomix nevű gyógyszerre. Válaszát előre is köszönöm

        Dr. Pétervári László válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Hogy milyen bőrproblémája van az nem derül ki,de gondolom pattanásos bőr. Ha gyermeket szeretne,akkor ez alapján jelenleg nincs esély,mert nincs peteérés.Ha terhességet szeretne szükséges a peteérés rendezése,ez gyógyszerrel lehetséges. Cipromix és a Diane-35 ugyanaz a hatóanyaga. Ha terhes szeretne lenni forduljon nőgyógyász szakorvoshoz,az említett gyógyszerek helyet más kezelés kell.


        Kérdés: 2011. november 20., 11:20; Megválaszolva: 2011. november 21., 21:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: