• Duzzanat a nagyajkon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy szombat reggel a párommal szexeltünk, gumival védekeztünk, de előtte pár percre gumi nélkül behatolt. Ezután azt vettem észre, hogy nagyon érzékeny lettem ott lent, vizeletkor csípett, majd miután megnéztem, a bal nagyajkam be volt duzzadva, elég rendes duzzanat látszott rajta. Elötte ez nem volt, hisz azt a párom is észrevette volna. A nap folyamán közben éreztem, hogy hamarosan menstruálni fogok, éreztem magamon a "jeleket", ami jövő hét elejére várható. Duzzanat ugyanúgy megmaradt. Ez mitől lehet? Köze lehet az elkövetkező menstruációhoz? Bár eddig ilyet elötte nem tapasztaltam. Eddig is ezzel a gumival védekeztünk. Ha közben megjön, tampont használhatok emiatt azért?

        Dr. Boros Miklós válasza a nagyajak duzzanat témában

        Kedves Kérdező!Minél előbb nőgyógyászati vizsgálat szükséges,hogy tisztázzuk a duzzanat okát,szerkezetét,fájdalmasságát és ettől függ a therápia is.


        Dr. Boros Miklós
        szülész-nőgyógyász

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. november 19., 15:47; Megválaszolva: 2011. november 22., 10:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: