• Babára várva

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! 1,5 hónapja hagytam abba a sensonette75 fog.gátló tablettát,ugyanis készen állunk egy újabb babára,megmondom öszintén amint elmúlt a menszeszem bele is vágtunk a munkálatokba apával..most tartok a 31 napnál és semmi,tehát késik 1-hete, tesztet csináltam 2 nap késés után, de az negatív lett(talán túl korai volt még?)Ma reggel megmértem a hőmet ami 37C volt,abszolút nem tudom, hogy akkor most mi van...tudom később teszteljek de ha az is negatív?Lehet hogy a fogamzásgátló abbahagyása végett nem akar megjönni?És ha nem jön meg akkor lehet- e peteérésem, bármikor?Orvoshoz mikor tanácsos fordulnom? Válaszát köszönöm, kedves doktornő

        Dr. Pétervári László válasza a menstruáció késése témában

        A vérzés kimaradásának okát először terhességi teszt végzésével kell kezdeni. Negativ esetben lehet az ok a korábbi fogamzásgátló tabletta szedés is. Néhány hónap alatt terhesség nem jön létre vagy a menstruáció rendszertelen nőgyógyász szakorvos tanácsos fordulni.


        Kérdés: 2011. november 19., 12:49; Megválaszolva: 2011. november 21., 21:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: