• Menstruációs problemak tinedzser korban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorno Mi lehet a problema ha egy 16 eves lanynak ugy jon meg a baja hogy:megjott a honap kozepen es folyt egy hetig de nem sok ezutan nem mult el mindig jott barnas es ver is es fajt az alhasam egyik oldala most pedig hirtelen annyira elkezdett folyni.Mi lehet ennek az oka egy felhules vagy valami komolyabb problema . Vagy nekem ez normalis mert regebben is fordult elo velem hogy 1 hetnel is tobbet folytam

        Dr. Pétervári László válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Az ilyen típusú vérzésnek feltehetőleg hormonális oka lehet.Ebben az életkorban ez előfordul. Ha elhúzódik a vérzés,vagy nagyon sok nőgyógyászati vizsgálat szükséges.


        Kérdés: 2011. november 18., 12:47; Megválaszolva: 2011. november 21., 20:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: