• Sikeres a teherbeesés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Mi lehet ez? Peteérésem után kb 7-8 nappal erős görcsöm volt, belenyilalt a méhembe, a mellbimbóm érzékeny lett és megjelentek rajta a Montgomery mirigyek (ez soha nem volt létható nekem, nem is tudtam, hogy van ilyen), a derekam nagyon fáj és peteérés óta nincs folyásom! A nemvárt menzesz szombaton lenne. A mensimet soha nem éreztem meg, a hasgörcsök is csak a mensi 2. napján jelentkeztek, ezt azért írom, mert már eszembe jutott, hogy lehet, hogy a mensit jelzik ezek a dolgok, de tuti nem, eddig sem volt jele. Válaszát köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Kedves Kérdező! Ezek a tünetek alapján a terhesség ténye nem megállapítható, de ki sem zárható, terhességi tesztet kell csinálni, ha késik a menses, ez má pontosabb eredményt ad, mint a leírt tünetek.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 16., 21:33; Megválaszolva: 2011. november 18., 14:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: