• Lehetséges ilyenkor terhesség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az az igazság hogy a múlt hónapban tehát októberben elmaradt a mensim. A barátommal 3-4 x lehettünk együtt. Mindig gondosan figyeltünk a védekezésre. Óvszerrel védekeztünk. Nem szakadt ki meg nem vettünk észre semmi ilyesmit mindig megnézzük utána alaposan. Nincsen semmi tünetem csak az hogy nem jön meg. néha szúr alúl a hasam de nem úgy mint mikor megjön mert nekem olyankor nem szúr. Mostanába stresszes vagyok kicsit és a fejem is sokat fáj de a stressz oka értehtő. Melyik az a tünet ami a terhességnél mindig van? A mensi kimaradásán kívűl? Lehetek terhes? A menstruáció kimaradása mindig csak terhességet jelent? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a menstruáció késése témában

        A menses kimaradása nem egyértelmű jele a terhességnek, számos egyéb oka lehet, de aktív nemi élet mellett mindig fel kell, hogy merüljön terhesség gyanúja. Friss teszttel forduljon nőgyógyászhoz!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 14., 14:42; Megválaszolva: 2011. november 15., 10:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: