• Hová menjek orvoshoz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Nkem évek óta visszatérő hüvely égés, csípés viszketésem van . Cegléden a nőgyógyászok nem tudták soha megállapítani , hogy ezt mi okozza és elküdtek urológushoz , aki levette a hüvelyváladékot, steril vizeletet és párnap alatt kiderült, hogy bakteriális vagy gombás vagy mindkettő problémám van, kaptam gyógyszert és elmúlt, de volt amikor kórházba tudott kikezelni. Most február óta járok. Felköltöztem Kispestre és itt járok ugyan ezzel a problémával február óta az SZTk-ba , sajnos eredménytelenül . Minden vizsgálat nélkül kijelentik , hogy változókor előtti probléma ilyen kúpot meg olyan kúpot használjak , kész szenvedés az életem , de magán rendelésre sajnos nem tudok elmenni . Az lenne a kérdésem , hogy hol tudnak engem ellátni , hogy ne kelljen 160 km utaznom . Ez azért a XXI. századba durva , hogy ennyire nem foglalkoznak a beteggel. Abban kérném a segítségét, hogy hová tudok orvoshoz fordulni, aki komolyan is veszi a panaszaimat. Régebbi eredmény pl. enterobacter aerogenas, candida albicans. Tisztelettel : H.M.

        Dr. Pétervári László válasza a nőgyógyászati kérdés témában

        Elvileg bármely nőgyógyász tudja ezt a problémát kezelni.Rendelkezésre állnak megfelelő gyógyszerek,megjegyzem csak helyi kezelés nem vezet eredményre. Létezik változókori hüvelygyulladás is,melynek hátterében hormonhiány is lehet.Van szövettanilag igazolható viszketés is. Mindenképpen szakrendelés felkeresése szükséges.


        Kérdés: 2011. november 14., 11:12; Megválaszolva: 2011. november 15., 14:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: