• Menstruacio

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot kivanok, az lenne a kerdesem, hogy mitöl lehet, h a menstruaciom olyan barnas, nem is ver allagu? fogamzasgatlot szedek mar 4 eve - eddig nem volt vele gondom. Egy hete naponta 2 fajdallomcsillapitot szedek egy baleset miatt, ahol megutottem a bordam. Lehet ez az oka a fura allagu menzesnek? A menzes idöben jott meg csak az allaga miatt aggodom? Terhesseg jele lehet? Rendszeresen szedem a tablettat. Koszonom.

        Dr. Pétervári László válasza a menstruáció témában

        Más gyógyszert külön kell beszedni! A fájdalomcsillapító feltehetőleg befolyásolja a fogamzásgátló felszívódását,ezért kevesebb a menstruáció. Két gyógyszer bevétele között 2-3 óra teljen el!


        Kérdés: 2011. november 14., 10:03; Megválaszolva: 2011. november 15., 14:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó