• Gombás fertőzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Nem régiben ijesztően vettem észre hogy a nemi szervemen kis szemérem ajkaim fölött fehér krém szerű dolog van ez lehet gombás fertőzés és ha igen akkor mit tegyek vele? Ja és még szűz vagyok tehát nem kaphattam el semmit senkitől. A válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Veress Dóra válasza a smegma témában

        Kedves Kérdező! Ha csak a kisajkak felett van ilyen felrakódás, akkor az nem gombás fertőzés, különösen ha nem kíséri égő, viszkető érzés, vagy fehér, túrószerű hüvelyi folyás. Az Ön által tapasztalt fehér krémes váladék a környező mirigyek terméke kiegészülve levált hámsejtekkel. Alapos tisztálkodással el kell távolítani, más teendő nincs vele.


        Kérdés: 2011. november 10., 12:10; Megválaszolva: 2011. november 10., 13:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: